Open sollicitatie (afstudeer-)stage

S/park
S/park is een innovatie centrum in Deventer, gevestigd op het voormalige productiegedeelte van AkzoNobel, waar open innovatie ontstaat door ontmoeting en samenwerking tussen verschillende partijen.

Het is de place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie (chemtech) waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn. Hier kunnen jonge bedrijven nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Bedrijven, kennisinstellingen, (startende) ondernemers, investeerders en studenten krijgen toegang tot unieke faciliteiten en diensten.

De opdracht
Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en concepten, dus zeker ook voor die van jou! Zie je geen geschikte stage vacature op onze website, maar wil je toch graag je steentje bijdragen aan ons innovatiecentrum? Neem dan contact met ons op via de link onderaan deze pagina, vermeld daarbij duidelijk waarvoor je solliciteert en voeg waar mogelijk alvast een motivatiebrief en cv toe!

Wie zoeken wij?
We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde, creatieve en nieuwsgierige studenten, ongeacht je opleidingsniveau. Denk jij dat jij goed bij S/park past? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving, vol met mogelijkheden. S/park is een kleine organisatie, hierdoor hebben we korte communicatielijnen, waardoor we snel samen tot nieuwe ideeën kunnen komen. Door ons grote netwerk zijn er echter ook genoeg mogelijkheden om je tijdens een een stage te ontwikkelen op de door jou en jouw opleiding gewenste gebieden. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Job Hollander