Onderzoeksstage Facilitair/Hotel Management

S/park
S/park is een innovatie centrum in Deventer, gevestigd op het voormalige productiegedeelte van AkzoNobel, waar open innovatie ontstaat door ontmoeting en samenwerking tussen verschillende partijen.

Het is de place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie (chemtech) waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn. Hier kunnen jonge bedrijven nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Bedrijven, kennisinstellingen, (startende) ondernemers, investeerders en studenten krijgen toegang tot unieke faciliteiten en diensten.

De opdracht
Ons bedrijfsrestaurant is nog een echte kantine, waar elke dag ongeveer 100 medewerkers (van S/park en Nouryon) hun lunch kopen en nuttigen. De kantine wordt door Eurest uitgebaat, zij verzorgen op ons terrein ook de cateringwerkzaamheden. In enkele gevallen wordt het restaurant ook gebruikt voor presentaties en/of bijeenkomsten, maar in onze ogen gebeurt dit nog te weinig. Wij zouden in de toekomst deze ruimte veel meer in willen zetten voor evenementen en bijeenkomsten en het restaurant ook echt als ontmoetingsplek willen inzetten, waar men kan genieten van een gezonde, lekkere en voedzame lunch en/of maaltijd. In overleg met Eurest vragen wij jou om onderzoek te doen naar de mogelijkheden die er zijn, de manier waarop andere bedrijfsrestaurants dit aangepakt hebben en de trends en ontwikkelingen op het gebied van het inrichten van een bedrijfsrestaurant en het organiseren van evenementen.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve stagiair HBO-Facilitair Management of HBO—Hotel Management die zo snel mogelijk, full-time aan de slag kan met deze opdracht. De student moet nieuwsgierig en assertief zijn en zelfstandig kunnen werken, maar zeker ook kunnen sparren met de medewerkers van Eurest, Nouryon en S/park.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving, vol met mogelijkheden. S/park is een kleine organisatie, hierdoor hebben we korte communicatielijnen, waardoor we snel samen tot nieuwe ideeën kunnen komen. Door ons grote netwerk zijn er echter ook genoeg mogelijkheden om je tijdens een een stage te ontwikkelen op de door jou en jouw opleiding gewenste gebieden. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Job Hollander