Meewerkstage Communicatie

S/park
S/park is een innovatie centrum in Deventer, gevestigd op het voormalige productiegedeelte van AkzoNobel, waar open innovatie ontstaat door ontmoeting en samenwerking tussen verschillende partijen.

Het is de place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie (chemtech) waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn. Hier kunnen jonge bedrijven nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Bedrijven, kennisinstellingen, (startende) ondernemers, investeerders en studenten krijgen toegang tot unieke faciliteiten en diensten.

De opdracht
Binnen S/park zijn wij bezig met het ontwikkelen van communicatie-uitingen, zoals flyers en folders. Daarnaast is kort geleden onze website live gegaan en zijn wij actief begonnen met Social Media. Om deze communicatiemiddelen naar een hoger niveau te brengen willen wij ondersteuning op het gebied van de ontwikkeling van de uitingen. Denk hierbij aan de opmaak van LinkedIn posts, het ontwerpen van flyers of het toevoegen van animaties aan de website. Daarnaast willen we een creatieve plattegrond van ons terrein laten ontwerpen, met daarop onze innovaties en willen we potentiële bedrijven een uniek inkijkje in onze, vaak lege, gebouwen geven.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve stagiair met een HBO-opleiding op het gebied van Media, Design of Communicatie, die zo snel mogelijk, maar zeker vanaf januari/februari full-time aan de slag kan met deze opdracht. De student moet creatief en assertief zijn en zelfstandig kunnen werken, maar zeker ook kunnen sparren met de rest van het S/park team. Daarnaast vragen wij om goede communicatie in woord en geschrift, in het Nederlands en Engels. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving, vol met mogelijkheden. S/park is een kleine organisatie, hierdoor hebben we korte communicatielijnen, waardoor we snel samen tot nieuwe ideeën kunnen komen. Door ons grote netwerk zijn er echter ook genoeg mogelijkheden om je tijdens een een stage te ontwikkelen op de door jou gewenste gebieden. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Job Hollander