Meewerkstage Bouwkunde

S/park
S/park is een innovatie centrum in Deventer, gevestigd op het voormalige productiegedeelte van AkzoNobel, waar open innovatie ontstaat door ontmoeting en samenwerking tussen verschillende partijen.

Het is de place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie (chemtech) waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn. Hier kunnen jonge bedrijven nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Bedrijven, kennisinstellingen, (startende) ondernemers, investeerders en studenten krijgen toegang tot unieke faciliteiten en diensten.

De opdracht
Op ons terrein staan heel veel gebouwen en faciliteiten leeg, of bijna leeg. In de toekomst komen hier nieuwe bedrijven in voor de ontwikkeling en productie van hun producten. Om potentiële bedrijven een unieke inkijk te geven in deze gebouwen willen we van deze  gebouwen een toekomstbeeld laten ontwerpen. Wat is het nu en wat zou het kunnen worden? Op deze manier laten we veel beter zien wat er mogelijk is binnen S/park.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde en creatieve stagiair HBO-Bouwkunde die zo snel mogelijk, maar zeker vanaf januari/februari full-time aan de slag kan met deze opdracht. De student moet creatief en assertief zijn en zelfstandig kunnen werken, maar zeker ook kunnen sparren met de rest van het S/park team. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving, vol met mogelijkheden. S/park is een kleine organisatie, hierdoor hebben we korte communicatielijnen, waardoor we snel samen tot nieuwe ideeën kunnen komen. Door ons grote netwerk zijn er echter ook genoeg mogelijkheden om je tijdens een een stage te ontwikkelen op de door jou gewenste gebieden. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Job Hollander