Afstudeerstage Commerciële Economie

S/park
S/park is een innovatie centrum in Deventer, gevestigd op het voormalige productiegedeelte van AkzoNobel, waar open innovatie ontstaat door ontmoeting en samenwerking tussen verschillende partijen.

Het is de place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie (chemtech) waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn. Hier kunnen jonge bedrijven nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Bedrijven, kennisinstellingen, (startende) ondernemers, investeerders en studenten krijgen toegang tot unieke faciliteiten en diensten.

De opdracht
Wij hebben een groot aantal gebouwen op ons terrein met faciliteiten voor start-ups, kennisinstellingen of andere bedrijven. Één van deze gebouwen is het QC-lab (Quality Control). Op dit moment worden deze faciliteiten niet of te weinig gebruikt. Wij zouden graag een onderzoek willen laten uitvoeren naar de mogelijkheden die er voor dit lab, en wellicht andere gebouwen, zijn in de markt, welke concurrenten er zijn en hoe we het in de markt kunnen gaan zetten. Als conclusie zou er bijvoorbeeld een Business Model kunnen worden opgesteld, met daarin alle aanbevelingen.

Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een gemotiveerde afstudeerder Commerciële Economie die zo snel mogelijk, maar zeker vanaf januari/februari full-time aan de slag kan met deze opdracht. Het hebben van een technische achtergrond is een pré. De student moet assertief zijn en zelfstandig op pad kunnen gaan, maar zeker ook kunnen sparren met de rest van het S/park team. Daarnaast vragen wij om goede communicatie in woord en geschrift, in het Nederlands en Engels. 

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische omgeving, vol met mogelijkheden. S/park is een kleine organisatie, hierdoor hebben we korte communicatielijnen. Door ons grote netwerk zijn er echter genoeg mogelijkheden om met externe partijen in gesprek te gaan voor het onderzoek. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

Job Hollander