Opening LAB1838

20190312_122944.jpg

Nouryon opende vandaag haar digital experienceroom in ons M1-gebouw. De ruimte, genaamd LAB1838, is een multifunctionele werk- en demonstratieruimte waar je de digitale ontwikkelingen en innovaties, waar Nouryon aan werkt, kan zien en ervaren.

Je kunt er virtual reality ervaren, allerlei digitale klantinterfaces en -hulpmiddelen uitproberen , zien hoe zij hun websiteverkeer volgen, het effect van hun digitale marketingcampagnes meten, de nieuwste ontwikkelingen volgen op het gebied van realtime track & trace en nog veel meer.

De naam LAB1838, Digital Innovation Sparked by Heritage, verwijst naar de historie van de site in Deventer en Nouryon's lange geschiedenis van innovatie. In 1838 begonnen Noury & Van der Lande olie en meel te produceren op deze locatie die later een onderdeel werd van de huidige Nouryon-activiteiten. In M1 werd het oorspronkelijke laboratorium van Noury en Van der Lande opgericht.

De officiële opening van LAB1838 vond vanochtend plaats door Jouke Eijssen (directeur digital commerce Nouryon) samen met Marc Leeuw, directeur S/park. Veel medewerkers en klanten bezochten de opening en genoten van de nieuwste ruimte op onze site. Bekijk de foto’s en het filmpje van de officiële opening hieronder.

Geïnteresseerd in de diensten van LAB1838? Neem dan contact op met Haimo Tonnaer.

Job Hollander