S/park & the Expert Capability Center Deventer together at Chains 2018.

chains-eventlogo-def-fc-rgb.jpg

S/park & ECCD (English)
At Chains 2018 in Veldhoven (3-5 December) you are cordially invited to visit the joint stand of S/park & the Expert Capability Center Deventer of Nouryon (ECCD). We will tell you more about the facilities and the options to settle for working with demanding chemistry and you have the opportunity to meet ECCD and learn more on analytics for better business development and the optimization of your processes.

With more than 1500 delegates, CHAINS offers you the ultimate opportunity to meet the Dutch chemical research communities, expand your network, and get an overview of recent scientific breakthroughs and ‘hot topics’ within chemistry and the innovative Dutch chemical sector. It is the event where chemists (PhD students and postdocs to professors and R&D scientists) from academia and industry come together. You will meet and get inspired by renowned chemists from the Netherlands and abroad.

Want to know more about Chains? Click on this link!


S/park & ECCD (Nederlands)
Op Chains 2018 in Veldhoven (3-5 december) bent u van harte uitgenodigd om de gezamenlijke stand van S/park & het Expert Capability Centre Deventer van Nouryon (ECCD) te bezoeken. Wij zullen u meer vertellen over de faciliteiten en vestigingsmogelijkheden voor het werken met veeleisende chemie en u hebt de mogelijkheid om ECCD te ontmoeten en meer te leren over analyses voor een betere bedrijfsontwikkeling en optimalisatie van uw processen.

Met meer dan 1500 afgevaardigden, biedt Chains u de ultieme mogelijkheid om de Nederlandse chemische onderzoeksgemeenschappen te ontmoeten, uw netwerk uit te breiden en een overzicht te krijgen van recente wetenschappelijke doorbraken en ‘hot topics’ binnen chemie en de innovatieve Nederlandse chemiesector. Het is het evenement waar chemici (promovendi en postdocs tot professors en R&D-wetenschappers) vanuit de academische wereld en de industrie samenkomen. U ontmoet en zal geïnspireerd raken door gerenommeerde chemici uit binnen- en buitenland.  

Meer weten over Chains? Klik op deze link!