Open dag S/park groot succes!

Met bijna 700 bezoekers was de eerste Open Dag van S/park een groot succes. In samenwerking met de AkzoNobel locatie in Deventer was een afwisselend programma opgesteld, waar bezoekers meer te weten kwamen over S/park, de historie van de locatie en de activiteiten van AkzoNobel.

Als onderdeel van het Weekend van de Wetenschap en de Dag van de Chemie werd op zaterdag 6 oktober de eerste open dag van S/park in Deventer georganiseerd. Bezoekers konden samen met oud-medewerkers van AkzoNobel terug in de tijd en een rondje maken langs belangrijke jaartallen en attributen uit de 180-jarige historie van de locatie. Zo kon men onder andere lezen over het ontstaan van de Firma Noury & Van der Lande in Deventer, de aanleiding voor het produceren van peroxiden en de overgang naar AkzoNobel.

Enkele bedrijven die zich in de nabije toekomst op S/park gaan vestigen waren ook aanwezig op deze met zonovergoten dag. Exxfire, Ahrma Group en T-minus Engineering lieten door middel van films en presentaties zien welke ontwikkelingen en innovaties zij te bieden hebben.
Geïnteresseerde bezoekers konden daarnaast in gesprek met vertegenwoordigers van deze bedrijven om een nog beter beeld van de toekomst van de locatie te krijgen. De plannen van S/park werden door Marc Leeuw, directeur van S/park, uitvoerig aan de aanwezigen verteld en toegelicht.

Ook geïnteresseerd in de plannen van S/park? Neem dan contact met ons op!

inCollage_20181006_150847365.jpg