Bijeenkomst RAP op S/park

20181018_165019.jpg

Donderdag 18 oktober was S/park het decor van een bijeenkomst van de RAP, de Regionale Adviescommissie Procestechniek uit Overijssel – Gelderland.
Voor deze bijeenkomst zocht de organisatie een vergaderruimte met bijbehorende faciliteiten. S/park kon deze ruimte bieden en maakte van de gelegenheid gebruik om de aanwezigen meer te vertellen over de huidige situatie en de plannen voor de toekomst.

De thema’s van de middag waren: digitale technieken in productie & gedragsverandering.
Aan de hand van Joost Smilde (FrieslandCampina) en Hans Sliepenbeek (OVP), kregen de gasten nieuwe en interessante informatie die zij kunnen gaan toepassen in hun werkzaamheden en over kunnen brengen op hun medewerkers.

Onder andere werd duidelijk dat kennis niet over te brengen is, maar dat het draait om de informatie die je overbrengt. Deze informatie combineer je met ervaring en gedrag en zo wordt nieuwe kennis vormgegeven.

Marc Leeuw vertelde aan het einde van de middag de aanwezigen meer over de huidige situatie van S/park en de plannen die nog in ontwikkeling zijn. Op deze manier maakten de gasten kennis met ons en onze ideeën. Een gedeelte van de groep is daarna nog mee geweest over de site, waar men de gelegenheid had S/park van dichtbij te bekijken en vragen te stellen over de ontwikkelingen.

20181018_165023.jpg
20181018_172539.jpg