_M8A6496_WEB__Willem de Kam.jpg

Sparking Chemtech Since 1838

S/park Chemie Deventer

S/park is de place to go in Europa voor de meest veeleisende chemie en technologie waar veiligheid, procesbeheersing en kennis van wet- en regelgeving van essentieel belang zijn.

Bedrijven kunnen op S/park in Deventer nieuwe toepassingen en producten in de chemie ontwikkelen en opschalen. Daarvoor bieden wij bedrijven, start-ups, onderzoekers en studenten de mogelijkheid te werken met unieke kennis en faciliteiten.

Samen werken wij zo aan de chemtech-bedrijven van morgen en aan werkgelegenheid in de regio.

 
 
 

“BROEDPLAATS VOOR INNOVATIE IN CHEMIE EN TECHNOLOGIE”

Open innovatie gaat over chemie tussen mensen. S/park biedt laagdrempelige toegang tot unieke kennis en faciliteiten die voor veel start-ups, bedrijven, studenten en onderzoekers normaliter niet toegankelijk zijn.

 
 

S/park

Wij zijn gevestigd op een deel van het voormalige terrein van AkzoNobel Specialty Chemicals in Deventer. Er is ruim 9 hectare beschikbaar voor bedrijven in de chemische industrie met een milieucategorie 5. S/park is benoemd als een topwerklocatie met een goede bereikbaarheid direct gelegen aan de A1 tussen Amsterdam en de Duitse grens. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken.

Aanbod & Faciliteiten

S/park beschikt over een divers aanbod aan kantoor-, bedrijfs- en opslagruimtes. Het werken met hoog reactieve chemie vereist veilige en betrouwbare faciliteiten. Op S/park zijn hiervoor alle benodigde voorzieningen beschikbaar. Van 24/7 bewaking, noodhulp, onderhoud, benodigde utilities tot aan ondersteuning bij de vergunningverlening.

Diensten

Op S/park kunnen bedrijven in de chemie en technologie zich bezighouden met dat waar zij goed in zijn, hun core business. Bedrijven hebben toegang tot een uitgebreid aanbod van diensten zoals het unieke R&D centrum van Nouryon, logistieke diensten of diensten voor het laten groeien van uw bedrijf.


 
“De mogelijkheden van S/Park, uniek in Nederland, stellen T-Minus Engineering in staat de drijvende kracht achter zijn producten in eigen beheer te produceren.”
— Hein Olthof - co founder T-minus
 
IMG_8882-1-1920x1280.jpg

ONZE PARTNERS

 
 

FOUNDERS

 
 

LAATSTE NIEUWS

bekijk al ons nieuws