_M8A6364_WEB__Willem de Kam.jpg

hoog niveau voorzieningen

Veiligheid

Op S/park staat veiligheid centraal. Ons motto is: wij werken veilig of wij werken niet. Door de aanwezigheid van hoog reactieve chemicaliën zijn we ons constant bewust van de risico’s die het werken, maar ook het wonen, in de directe omgeving met zich meebrengen. S/park is hierop ingericht en zorgt voor veilige omstandigheden voor de huurders, bezoekers, leveranciers en onze omgeving.

Om deze veiligheid te kunnen garanderen is er bijvoorbeeld bedrijfshulpverlening (BHV+) en 24/7 bewaking aanwezig op het terrein, krijgen bezoekers een veiligheidsinstructie en is het op enkele plekken verplicht een veiligheidshelm, -bril en -schoenen te dragen.

Voorzieningen

S/park biedt bedrijven verschillende voorzieningen aan om bedrijfsprocessen optimaal te laten verlopen. Op deze manier kunnen ondernemers zich bezig houden met dat waarvoor zij op S/park gevestigd zijn: het ontwikkelen en produceren van veeleisende chemie en technologie.

 

Utilities

Alle benodigde utilities voor het produceren en ontwikkelen van producten en processen zijn op S/park in Deventer aanwezig. Op deze manier kunnen de gevestigde bedrijven gebruik maken van een optimale productie- en ontwikkelomgeving.

Logistieke hub

Met ruim 5000 vierkante meter aan opslagruimte en de kennis over en ervaring met het veilig vervoeren van goederen een belangrijk onderdeel van de site. De Hub zoekt altijd een passende oplossing voor een logistiek vraagstuk.


Site Services

Als ondernemer op S/park kunt u gebruikmaken van de aanwezige Site Services. Hierdoor kunt u zich richten op uw onderneming en core business. Voor een basistarief worden u bijvoorbeeld schoonmaakservices en afvalmanagement aangeboden.


Vergunningen

Door de aanwezigheid van hoog reactieve chemicaliën zijn de juiste vergunningen noodzakelijk. S/park beschikt over deze vergunningen, waardoor u snel en veilig over kan gaan tot productie.