_M8A6349_WEB__Willem+de+Kam.jpg

van molecuul tot markt

20170724-image-deventer_1600x800.jpg

Bedrijven die op S/park gevestigd zijn kunnen gebruik maken van diensten die slechts op enkele plekken in Europa te vinden zijn.

In samenwerking met Nouryon kunnen de bedrijven op deze manier tot nieuwe ontwikkelingen en producten komen. Daarnaast worden ook logistieke diensten aangeboden en kunnen bedrijven gebruik maken van Business Development.

 
 

The Expert Capability Center Deventer (Nouryon)

Door de aanwezigheid van het ECCD, onderdeel van het grootste Research Development & Innovation centrum van Nouryon, kunnen bedrijven die zich op S/park vestigen gebruik maken van unieke services in de chemie. Op deze manier wordt kennis doorgegeven en optimaal gebruikt.

 

Analytical Support

Hier worden methoden ontwikkeld en geavanceerde analytische technieken gebruikt om uw bedrijf te ondersteunen. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld risico’s terugdringen, hoeft u minder tijd aan onderzoek te besteden en kunt u sneller met uw producten de markt op.

 

Molecules & Materials

Bij deze dienst ligt de focus op het bieden van expertise op het gebied van het ontwerp van moleculen en materialen, organische & anorganische synthese en karakterisering. Hierbij worden chemie en fysica gecombineerd en wordt gebruik gemaakt van veilige en goed uitgeruste laboratoria.

Process Technology

Door kennis, expertise en capaciteiten te delen en gedeeld te krijgen kunt u sneller en efficiënter tot een betere productie komen. Daarnaast kunnen productiekosten worden verlaagd, kan sneller opgeschaald worden en ontstaat er een verbetering van de gezondheid, veiligheid en milieuprestaties.

Safety Services

Doordat de bedrijven op S/park werken met hoog reactieve chemicaliën, zoals organische peroxiden, staat de veiligheid van medewerkers, bezoekers en de omgeving altijd voorop. Met een veiligheidslab, logistieke kennis en regelgeving is S/park wereldwijd toonaangevend op het gebied van product- en procesveiligheid.

 

Logistieke Hub

De Logistieke Hub is de logistieke dienstverlener van S/park, gespecialiseerd in het opslaan en distribueren van (gevaar)goederen. Door jarenlange ervaring is de Hub in staat om haar logistieke kennis te delen en bedrijven op S/park geheel te ontzorgen. Samen met u worden maatwerk oplossingen gevonden bij uw logistieke vraagstukken.

Meer info

LogHub4.png


Business Development

Als bedrijf op S/park wordt u niet alleen ondersteund bij het vinden van de geschikte ruimte voor uw onderneming of logistieke oplossingen, u krijgt namelijk ook de mogelijkheid uw bedrijf verder te ontwikkelen. Samen met onze partners bieden we u hiervoor verschillende diensten aan. U kunt bijvoorbeeld aan de slag met het verbeteren van uw businesscase, het oplossen van marketingvraagstukken, het vinden van investeerders en het internationaliseren van uw bedrijf.

Onze partners hebben jarenlange ervaring in Business Development en helpen u samen met S/park graag bij de groei en ontwikkeling van uw bedrijf.